Hoppa till innehåll

Vår historia.

Storstockholms Bygg & Måleri AB startades 2011 av Roger Olsson och Jonny Jansson. Vi är specialiserade inom Husbyggnationer, Rot-renoveringar samt Montagearbeten. Vi har ett brett nätverk med underentreprenörer som tas in vid behov för att kunna ge kunden bästa möjliga lösningen för sitt projekt. Vår affärsidé är att leverera rätt produkt i rätt tid med fokus på kundservice. Flexibilitet och samarbetsvilja är våra nyckelord.

Samtliga i företaget arbetar mot samma mål – att få nöjda och återkommande kunder. Vi bygger stort som smått vilket framgår av vår referenslista som kan ges på begäran. Vi har som målsättning att ha ständig kompetensutveckling i form av olika utbildningar. Vi har byggt upp ett brett kunnande inom kvalité och miljö som ger förtroende hos kunden.

Inom kvalitéssidan jobbar vi med nollfelsprincipen genom hela byggprocessen. På miljösidan arbetar vi för att begränsa negativ miljöpåverkan och främja långsiktig hushållning av naturresurser.

Vi på Storstockholms Bygg och Måleri AB hoppas med denna presentation att vi väckt ert intresse för oss och ser fram emot att bygga upp ett långvarigt samarbete.

Vår drivkraft är… du.

På Storstockholms bygg & måleri brinner vi för att bygga utrymmen som inte bara möter våra kunders behov utan överträffar deras förväntningar. Från den inledande designfasen till överlämnande till kund är vi dedikerade till att leverera högkvalitativt utförande och exceptionell service. Vi tror att varje projekt är en möjlighet att visa upp vår kompetens och kreativitet, och vi är stolta över vår förmåga att förverkliga våra kunders visioner.

Vår passion för att bygga är tydlig i varje projekt vi genomför, och vi strävar efter att överträffa våra kunders förväntningar varje steg på vägen.

Flexibilitet.

Flexibelt tillvägagångssätt gör det möjligt för oss att snabbt anpassa oss till förändrade projektkrav och leverera enastående resultat.

Samarbetsvilja.

Samarbete med kund samt olika arbetsgrupper är A&O för att uppnå ett felfritt resultat.

Miljö.

Vi arbetar aktivt för att begränsa negativ miljöpåverkan i alla bygg-processer och vid val av material.

Roger Olsson

Projektledare

Tommie Palander

Projektledare

Jonny Jansson

Kalkyl